Headerimage

Nu in aanbouw:     Westermeer Cruiser 900

Restauratie

van klassieke Lemsteraak uit het jaar 1899 (voormalig visnummer LE 10) gestraald en weer volledig op­nieuw opgebouwd. De betim­mering in een klassieke stijl uitgevoerd en het interieur van alle moderne gemakken voorzien.

Scheepsbetimmeringen

In onze zeer goed geoutilleerde werkplaats bouwen wij zowel klassieke als moderne scheeps­interieurs.

Scheepsonderhoud

Gespecialiseerd in onderhoud van alle typen schepen, o.a. Riva, Boesh, Breedendam e.a.

Westermeer Jachtbouw: 3 generaties vakbekwaam

Was het eerst John van Kuyk zijn grootvader die het vak leerde bij Super van Craft te Voorschoten, John zelf heeft jarenlang voor Mulder Ship Yard in Voorschoten de klassieke interieurs van de "Favoriet" jachten verzorgd.

Sinds 2000 heeft hij een eigen jachtwerf en bouwt hij sloepen en vletten; daarnaast heeft hij o.a. in opdracht van Albatros en Makma aftimmeringen voor hun klassieke sloepen uitgevoerd.

Gedreven door vakmanschap, bekwaamheid en kennis bouwt hij met zijn inzicht en ervaring verschillende vletten en sloepen waarvan de casco's ontworpen zijn door diverse bekende jachtontwerpers, zoals bijvoorbeeld de Gebroeders Langenberg.

Uniek aan de Westermeer Vletten zelf is dat zij geheel volgens de wensen en eisen van de klant gebouwd en afgewerkt worden waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan.

In overleg kunnen de vletten en sloepen volgens specifieke wensen van de klant samengesteld worden. Nauwe betrokkenheid van de klant tijdens de bouw maakt het mogelijk aan alle wensen te voldoen.

©2007 - 2024 Westermeer Jachtbouw - Katwijk aan de Rijn - Nederland

 

Design & development hbwConsultants - Bennebroek